RECUPERARE DATE

BIT Data Recovery

 

BIT Data Recovery reprezinta departamentul de RECUPERARE DATE din cadrul companiei BIT Consulting. Acest departament a luat fiinta in 2007 pentru a asigura servicii profesionale de recuperare a datelor de pe orice tip de hard ATA, SATA sau SCSI, STICK USB, Carduri SD, MMC, si matrici RAID 0,5,6,10.

Global Datorita investitiilor efectuate si a personalului specializat BIT Data recovery a devenit compania numarul 1 in ROMANIA in domeniul recuperarilor de date. In momentul de fata detinem cei mai buni specialisti pe defecte mecanice din ROMANIA, suntem singura comapanie din ROMANIA cu solutii de recuperare a hardurilor SAS si SCSI cu defecte FIRMWARE si avem sute de cazuri care au fost diagnosticate ca fiind nerecuperabile de celelalte firme de pe piata iar tehnicienii nostri le-au recuperat partial sau total.

 Serviciul de RECUPERARE DATE se adreseaza atat PERSOANELOR JURIDICE care in urma unei avarii serioase a unui hardisk sunt puse in situatia de a pierde informatii extrem de valoroase pentru companie cat si PERSOANELOR FIZICE care au pierdut fotografiile de familie adunate de-a lungul anilor.

Ne propunem sa mentinem cel mai ridicat standard in domeniul recuperarii datelor si sa oferim in permanenta cele mai bune solutii de recuperare date din ROMANIA.

 

 GRILA DE PRETURI AFERENTA SERVICIILOR DE RECUPERARE A DATELOR

 

* Tarifele sunt exprimate in EURO si nu includ TVA

 

Pentru mai multe informatii va rugam vizitati pagina www.recuperaridate.ro


Ești aici: Home Oferta Servicii RECUPERARE DATE